English | Nederlands
HomeHome
About the language portfolioAbout the language portfolio
Europass  Language PassportEuropass Language Passport
Who is it intended for?Who is it intended for?
Taalprofielen (nl)Taalprofielen (nl)
Taalprofielen zoeken (nl)Taalprofielen zoeken (nl)
NewsNews
FAQFAQ
ContactContact
LinksLinks
RegisterRegister
DownloadsDownloads
log in:
  Username
  
  Password
  
    
Forgotten your password?
Electronic Language Portfolio
Accredited model No. 89.2007
This model conforms to common Principles and Guidelines Steering Committee for Education - ELP European Validation Committee
Peppels.net neemt het Europees taalportfolio over

U staat geregistreerd als gebruiker van www.europeestaalportolio.nl. Daarom informeren wij u kort over het volgende.
De site in zijn huidige vorm bestaat een jaar of acht. Zeker wat de functionaliteiten betreft, heeft de site niet gelijke tred gehouden met technologische ontwikkelingen die zich sindsdien hebben voorgedaan. Hierin komt nu verandering. Peppels.net neemt de site van SLO over. Net als bij SLO draait ook bij Peppels.net alles om de individuele ontwikkeling van de leerder.Wat betekent deze overname concreet voor u?

De site in zijn huidige vorm houdt op te bestaan. Daarvoor in de plaats komt een site in een geheel nieuw jasje. De site zal niet meer kosteloos ter beschikking kunnen worden gesteld. In tegenstelling tot nu toe gebruikelijk kunt u zich er ook niet meer als individu voor aanmelden. Het taalportfolio zal voortaan als volgt ter beschikking worden gesteld: Voor PO t/m MBO via Peppels.net, voor het HBO en verder via Owik.net. De kosten bedragen maximaal €12,50 per jaar per deelnemer. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via desk@peppels.net.Wat blijft?

Het ERK. Het ERK blijft ongewijzigd deel van uit maken van de site, evenals de vragen aan de hand waarvan men zijn niveau kan bepalen en suggesties en doorverwijzingen om – als een bepaald niveau niet gehaald is – dat alsnog te bereiken.Wat is nieuw?

Een aantal applicaties die het mogelijk maken taalvorderingen precies bij te houden. Het wordt nu gemakkelijker voorbeelden op te nemen van een geschreven brief, een uitgevoerd e-mailproject of van een gesprek dat in een vreemde taal heeft plaatsgevonden.De website wordt per 1 mei 2014 door Peppels.net overgenomen.

SLO zal aan Peppels.net alleen niet-gebruikersgebonden content overdragen. Mocht u dat willen dan kunt u verwijderen wat u tot nu toe op de taalportfoliosite geplaatst hebt en dat (voorlopig) anderszins bewaren. U hebt daartoe tot 30 april a.s. de gelegenheid. Na 1 mei wordt alle gebruikersgebonden content vernietigd.Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met desk@peppels.net.


»

news:
This page is only available in Dutch
Toetsen en beoordelen met het ERK
  10-04-2012
In Nederland werken steeds meer talendocenten vanuit het ERK. Als een MVT-sectie het ERK introduceert in de lessen, is het ook de bedoeling dat er getoetst wordt volgens het ERK. Met deze publicatie over toetsen en beoordelen bieden Cito en SLO praktische hulp aan talensecties die al enigszins bekend zijn met het ERK en die besloten hebben met het ERK te gaan werken.

wERK in het veld: Praktijkervaringen met het ERK gebundeld
  12-05-2011
Lees wat er allemaal gebeurt wanneer mvt-docenten beginnen het ERK op hun school te implementeren.

Partners
Accreditation of the Council of Europe
Disclaimer
Help
SLO
Malmberg
Intertaal
Thieme Meulenhoff
Noordhoff


'for a whole new on-line language learning culture'© Copyright 2004-2012